En gammel artikkel i Jakt og Fiske

posted in: Uncategorized | 0

Mamma kom på besøk og hadde med seg en del gamle saker. Hun hadde ryddet det gamle gutterommet mitt. Sammen med den gamle Technic Legoen, hadde hun med noen gamle artikler fra bladet Jakt og Fiske. En av disse artiklene omhandlet wobblere jeg lagde i 1996. Det var litt moro å se igjen. Jeg hadde litt mer hår for 20 år siden, ser jeg.

Det er gøy å lage ting. Spesielt fiskeutstyr. Man kan lage pimpler, jigger, balansepilker, sluker, fluer, fiskestenger og pilkestikker selv. Det gjør ikke noe om resulatet ikke ser så pent ut. Min første hjemmelagde wobbler lagde jeg i 1992. Den var stygg, men jeg fikk ørret og åbbor på den. Lagde derfor èn til, og den fikk jeg en nokså stor gjedde på. Det var gøy å få fisk på hjemmelaget wobbler. Det har blitt laget noen wobblere etter det.