Nereid modulær molle chestpack

posted in: Uncategorized | 0

Har lekt meg med laserkutter og laget en modulær chestpack for fisking.
Har først tegnet en teknisk tegning med vektorer som laseren skal følge, og skåret det ut i et materiale som brukes til skuddsikre vester etc. Materialene jeg har brukt er solide saker og tåler vann.

Jeg er veldig tilhenger av chestpack fremfor fiskevest, og har brukt det i årevis. Jeg synes chestpack er undervurdert, men at mange av de som finnes på markedet kunne vært enda bedre med litt modifisering. Jeg har lyst på et konsept som kan tilpasses egne behov. En løsning som er nøyaktig det man trenger, og ikke noe annet. Superlett, spesialisert og som også kan integreres med flytevester og ryggsekker.

Jeg har laget chestpacken med molle-grensesnitt så man kan bruke poser og komponenter som er laget for militære formål. Det finnes svært mange slike molle komponenter på markedet, og mange av dem egner seg for jakt, fiske, friluftsliv og fotografering. Posene kan taes av og på, eller byttes ut med andre komponenter etter behov. Sånn sett har jeg laget en ultralett plattform for å feste en rekke ulike poser, lommer, esker eller verktøy. Den er superlett, sammenfoldbar og er ikke i veien for skulderstropper når man skal bære ryggsekk. Chestpacken kan også festes på utsiden av en ryggsekk, hvis man har lyst til det.

Jeg har lyst å konstruere lommer som er enda mer spesialisert for fisking, men mangler symaskin. Har masse ideer, og det hadde vært gøy å gjøre noe seriøst ut av det.